Thuis

CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Wanneer u JULIES-aangeboden KUNSTmaterial INTERNATIONAL LIMITED (de Kunsten Hangzhou I/E Corp. van China) producten en kunstmaterialen ziet, kunt u rusten verzekerd dat u unieke, kwaliteit-verzekerde producten krijgt die voor de behoeften van verfijnde consumenten en kunstenaars over de hele wereld worden ontworpen. Elk van ons kunstvoorraden en kunstmateriaal voldoet aan de hoogste technische normen en neemt de meest geavanceerde technologieën en de materialen op. Deze producten werken samen om uw kunstwerkverwezenlijking, ontwerp etc. dramatisch te verbeteren.

Onze productieinstallatie bezit hoog niveau van aandacht aan detail van product en het aandringen op de hoogste niveaus van productievoortreffelijkheid. De macht van JULIES-KUNST rust op de kwaliteit van onze producten. Wij nodigen u uit om te ontdekken voor zich hoe onze levering van de productiekunst uw kunstenaarsleven kan dramatisch verbeteren en uw kunstwerk veranderen.

Het ONTWERPEN
Ons professioneel ontwerpteam werkt samen om onze klanten originele en modieuze producten te verstrekken, die binnen zijn of het leiden van de kunst tendens in de wereld levert.

PRODUCTIE
Onze productielijn is onder strikt beheersysteem dat aan internationale kwaliteitsnormen voldoet, en gewerkt door deskundige werknemers. De processen van materialen die, en aan omloop assembleren inpakken worden goed gecontroleerd om de beste kwaliteit van elk product kopen vervaardigen te verzekeren dat wij hebben gemaakt.

KWALITEIT
Wij houden sterk de overtuiging dat de kwaliteit het leven van JULIES-ART. is. Wij voeren onbuigbare inkomende materialenkwaliteitsborging, het geïntegreerde beheer van het productieproces en geloofwaardige uitgaande kwaliteitscontrole uit, omdat wij duidelijk weten dat de kwaliteit slechts door ideale procesbeheersing kan worden gewaarborgd. Wij zijn volledig zeker dat elk product onze klanten ontvangen uitstekende kwaliteit heeft.

De DIENSTEN
Wij zijn geëngageerd om onze producten van de klanten uitstekende kwaliteit, de eminente diensten evenals blijvende verbeteringen te verstrekken, om de verwachtingen van klanten te ontmoeten. Ons uitvoerig de dienstenteam besteedt altijd aandacht aan terugkoppelt van internationale klanten en markten, om de hoogste klantentevredenheid te bereiken.

DOELSTELLINGEN
Het worden één van de beste kunstmateriaal en kunstleveringsondernemingen is onze ononderbroken inspiratie, geloven wij absoluut dat wij kunnen maken het door: het produceren van superieure kwaliteitsproducten, het verlenen van de uitstekende diensten, het meest het cultiveren van nauwgezette werknemers, en terugkeren naar de maatschappij.

JULIES-de KUNST denkt groeien om een bedrijf van wereldklasse van de kunstlevering te zijn door de klantenproducten en diensten van concurrerende prijzen evenals beste kwaliteit te voorzien.

Certificaten
 • China CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. certificaten

  Standaard:FSC

  Aantal:BV-COC-123114

  Uitgiftedatum:2014-11-07

  Vervaldatum:2019-11-06

  Scope / Range:Manufacturing and sales of Artist Brush and Brush handle certified FSC 100%

  Uitgegeven door:BUREAU VERITAS

Contactgegevens
CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Julie Wang

Tel.: 86-13606506586

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)