Thuis

CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD.

China CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6
CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD. CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Importeur
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Andere
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 90% - 100%

Materiële Beperkt wordt internationaal van de Julieskunst gevestigd als takbedrijf van IMP van de Kunstenhangzhou van China. & EXP. CO., Ltd, is onze werkgroep bezig geweest met de Kunstmaterialen die en sinds 1990 maken leveren. Na jaren van ontwikkeling, nu hebben onze partners bijna over de hele wereld behandeld. Dank voor de inspanningen van elk van onze klanten deze jaren; wij zijn in één van belangrijke professionele kunst materiële leveranciers in China gegroeid.

Onze producten behandelen bijna alle gamma van kunstmaterialen. Nu zijn uitgerekte canvases, de borstels, de schildersezels en de kleuren onze hoofdproducten. Ook, leveren wij geïntegreerde toebehoren met inbegrip van kunstzakken, het schilderen reeksen, het schilderen hulpmiddelen, kielen en Chinese kalligrafiereeksen, enz.

Ons bedrijf allen duurt in het delen van wederzijds voordeel met klanten voort. De professionele diensten, de goede kwaliteit en de positieve samenwerkingshouding zijn onze basissen. In al tijd, die is de beste producten van kostenprestaties eerst belangrijk voor ons leveren. Uw voordeel is enkel wij heeft dit gewenst.

Wij stemmen in met de steekproeven, warm de ontwerpen of de ideeën van klanten voor nieuwe producten. Onze ervaren vertegenwoordigers met goede begripcapaciteit zullen snelle reactie leveren. Om het even welk die product door klanten wordt ontworpen zal strikt beschermd worden als bedrijfsgeheimen.

Wij nodigen oprecht het bezoek van uw bedrijf aan onze bedrijf en fabriek uit bij uw gemak. Ons bedrijf wordt gevestigd in Hangzhou-Stad van Zhejiang-Provincie, die aan de Stad van Shanghai, d.w.z. over 2hours door snelweg zeer dicht is. U bent ook welkom om onze cabine in verschillende internationale die markten te bezoeken in onze website worden verklaard.

Contactgegevens
CHINA ARTS HANGZHOU IMP. & EXP. CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Julie Wang

Tel.: 86-13606506586

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)